Verhuizen op grote hoogte? Huur een ladderlift

Ga je binnenkort verhuizen en moeten er spullen van of naar een locatie op grote hoogte worden vervoerd? Verhuizen gaat in de meeste gevallen al gepaard met genoeg stress, maak je daarom niet langer druk over het verhuizen van meubelstukken van of naar grote hoogtes. Dat is tegenwoordig namelijk erg gemakkelijk omdat er hiervoor speciale ladderliften beschikbaar zijn. We leggen graag uit wat een ladderlift precies is en hoe je deze voordelig kan huren.

Wat is een ladderlift precies?

Als er op grote hoogte gewerkt moet worden, is het handig om een ladder te gebruiken. Bij verhuizingen kunnen sommige meubels soms niet door het trappenhuis afgevoerd worden. Een ladderlift buiten het gebouw kan dan uitkomst bieden. Het handige is dat deze ladders vaak ook nog flexibel zijn, en bijvoorbeeld een knik kunnen bevatten. Ze zijn bovendien beschikbaar in diverse lengtes, met een maximum van 31 m. De ladderliften van Boels zijn eenvoudig te gebruiken, zonder dat je er veel kennis of gereedschap voor nodig hebt. Een ladderlift wordt echter niet alleen gebruikt voor verhuizingen op grote hoogte. Ook bij bouwprojecten, worden deze ladders regelmatig ingezet. Het grote voordeel is dat een ladderlift vaak eenvoudig gedemonteerd kan worden, en daardoor ook weer erg gemakkelijk te transporteren is.

Voordelig huren bij Boels

Het is mogelijk om de machines te kopen bij Boels maar de meeste mensen kiezen er toch voor om een machine te huren, omdat je het vaak toch maar voor een korte periode nodig hebt. Hetzelfde geldt voor de ladderliften. Een ladderlift huren bij Boels is het meest gebruikelijk. Omdat deze vaak voor een verhuizing worden ingezet, zijn ze slechts tijdelijk nodig. Boels heeft zich er daarom in gespecialiseerd om het huren van deze en andere apparatuur zo voordelig mogelijk te maken. Vergelijk gerust de prijzen op dit gebied en je komt er al snel achter dat geen andere aanbieder hier tegenop kan.

Boels biedt bovendien flexibele huurvoorwaarden, je kan zelf aangeven voor hoe lang je de ladderlift nodig hebt, dit kan voor een aantal uur zijn, maar ook voor een aantal dagen bijvoorbeeld. En als je deze toch wat langer nodig hebt, wordt het tarief per dag weer voordeliger.

Nou denk je misschien, hoe ga ik deze ladder ophalen en transporteren? Ook daar hebben we al over nagedacht. De ladderlift van 18 m is eenvoudig te transporteren omdat deze aan een aanhanger gekoppeld kan worden.

Alles op het gebied van hijs- & heftechniek te huur

Boels is gespecialiseerd in het leveren van de juiste gereedschappen en machines op het gebied van hijs- & heftechniek. Niet alleen om verhuizingen uit te voeren, maar ook voor de (wegen)bouw wordt er vaak gebruik gemaakt van apparatuur op dit gebied. Op het gebied van veiligheid is het assortiment meer dan compleet noemen. Er zijn bijvoorbeeld ook speciale kits beschikbaar die ervoor zorgen dat dakdekkers goed op grote hoogte kunnen werken.