Dakkapel prijzen

Dakkapel prijzen liggen over het algemeen tussen de 3.000 en 6.000 euro. Nu vraagt u zich natuurlijk af wat voor dakkapel u heeft voor dit bedrag en of deze zal voldoen aan al uw wensen. Als u ruimte wil voor een extra kamer is een dakkapel de perfecte oplossing. Wanneer u van plan bent om een dakkapel aan te schaffen wilt u natuurlijk juist geïnformeerd worden over de dakkapel prijzen zodat u geen spijt krijgt van uw aankoop.

Wat kost een dakkapel?

De standaard dakkapel heeft de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit en is over het algemeen 350 meter breed. Als u een dakkapel wilt laten plaatsen is het verstandig om de dakkapel prijzen van tevoren te vergelijken. De kosten van een dakkapel kunnen erg verschillen wanneer je ervoor kiest om af te wijken van een standaard dakkapel.

De dakkapellen die u ziet op de daken in uw omgeving zijn over het algemeen 150 cm hoog en 350 cm breed. Voor deze dakkapellen kunt u rekenen op de volgende prijzen:

  • Kunststof dakkapel prijzen vanaf € 3.950,-
  • Houten (hardhout) dakkapel prijzen vanaf € 3.750,-
  • Polyester dakkapel prijzen vanaf € 5.500,-

Voor dakkapellen van 175 cm hoog en 550 cm breed kunt u rekening houden met de volgende prijzen:

  • Kunststof dakkapel prijzen vanaf € 5.500,-
  • Houten (hardhout) dakkapel prijzen vanaf € 5.750,-
  • Polyester dakkapel prijzen vanaf € 7.500,-

Dakkapel op maat

Er wordt steeds vaker gekozen voor een dakkapel op maat omdat het standaardmodel van een dakkapel vaak niet voldoet aan de wensen. Vaak wordt er gekozen voor een breder dakkapel omdat de mensen het standaardmodel te klein vinden. Voor een dakkapel geld het dat er ongeveer € 1000 wordt gerekend per meter dat erbij komt. Tevens kan er nooit een exacte prijsopgave worden gegeven per meter omdat je te maken hebt met diverse materialen en onderdelen. De meest voorkomende dakkapel is die van kunststof, dit is omdat een kunststof dakkapel het meest onderhoudsarm is. Wanneer u ervoor kiest om een breder dakkapel te plaatsen zal de prijs natuurlijk iets hoger liggen. Door het gebruik van verschillende materialen kunnen de kosten van een dakkapel ook hoger of lagen uitpakken.

Dakkapel prijzen

Dakkapel prijzen vergelijken

Als u wilt besparen op uw dakkapel is het verstandig om de dakkapel prijzen te vergelijken zodat de kosten niet te hoog oplopen. Door het vergelijken van offertes kunt u goedkoper uit zijn bij de aankoop van een dakkapel. De kosten van een dakkapel kunnen altijd afwijken als het niet gaat om een standaardmodel. Als u dakkapel offertes gaat vergelijken komt u erachter of de prijzen rechtvaardig zijn en of u kiest voor de juiste dakkapellen specialist om de klus te klaren. De keuze aan dakkapellen is erg groot en ze komen vaak met bijbehorende onderdelen die kunnen zorgen voor extra kosten aan uw dakkapel.

Vergelijk offertes

Wilt u een dakkapel laten plaatsen en wilt u weten wat de kosten zijn voor uw dakkapel? Dan raden wij u aan om altijd offertes aan te vragen voor het maken van de keuze van uw dakkapel. Offertes vergelijken kan ervoor zorgen dat de kosten van uw dakkapel aanzienlijk minder zijn en u zo bespaart op uw dakkapel.