Over ons

De oprichters van Dakkapel-plaatsen hebben in de afgelopen 22 jaar hun sporen binnen de kunststof dakkapellen en kozijnen markt wel verdiend. Door daadwerkelijk te luisteren en adequaat te reageren op de situatie en/of behoefte binnen uw woning, kunnen wij zeggen dat wij een serieuze partner zijn.

Wij staan dan ook voor innovatie waarbij service altijd centraal zal blijven staan. Door gebruik te maken van de communicatie middelen die ons hedendaags tot onze beschikking staan, zijn wij in staat om daar waar het nodig is, snel te reageren en oplossingen te bieden!

Onze doelgroep is zeer breed. Of het nu gaat om enkel een dakkapel, nokverhoging, uitbouw of een totale kunststof dakkapel/kozijnen oplossing voor de gehele woning. Wij zijn dus voor alle projecten inzetbaar.

Buiten ons eigen professionele team, werken wij nauw samen met andere organisaties die gespecialiseerd zijn in kunststof dakkapel/kozijnen oplossingen. Door dit gegeven zijn wij altijd in staat om snel te reageren en daar waar het nodig is extra mensen in te zetten.

Bedrijven die behoefte hebben aan een partner die daadwerkelijk mee wil denken, vragen wij contact met ons op te nemen? Uiteraard kunt bij ons altijd vrijblijvende informatie inwinnen zowel per telefoon en/of mail.